railay.com Forum Index railay.com
Railay Beach virtual meeting place
 
 FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Adidas blokkeert met succes het EU-handelsmerk met twee stre

 
Post new topic   Reply to topic    railay.com Forum Index -> Weather and Transport
View previous topic :: View next topic  
Author Message
HaroldLangdon
Day Tripper


Joined: 06 Mar 2018
Posts: 3

PostPosted: Tue Mar 06, 2018 9:04 am    Post subject: Adidas blokkeert met succes het EU-handelsmerk met twee stre Reply with quote

Adidas is succesvol geweest in nog een andere fase van zijn reis om zijn trainer-rivaal, stan smith adidas dames sale Shoe Branding, te beletten twee strepen op een gewone trainer te registreren als een EU-handelsmerk. Adidas heeft een eerder handelsmerk voor drie strepen die schuin in de tegenovergestelde richting staan ​​(zie hierboven). Hoewel het onwaarschijnlijk is dat consumenten verward raken over de herkomst van de goederen (mede omdat Adidas zo bekend is!), Ging het EU-Gerechtshof ermee akkoord dat, indien het in het handelsregister zou worden toegelaten, het merk met twee streepjes een waarschijnlijkheid dat leden van het publiek twee strepen op een trainer verbinden met de bestaande drie strepen.

stan smith adidas herren sale De rechtbank was van oordeel dat dit zowel ongerechtvaardigd voordeel zou halen uit de enorme merkwaarde die Adidas in zijn drie strepen heeft gecreŽerd en de reputatie van Adidas heeft geschaad. Bijgevolg werd de markering met twee strepen geweigerd. Shoe Branding doet nog een laatste beroep op het Hof van Justitie van de Europese Unie. Het bericht zou nu echter vrij duidelijk moeten zijn - of het nu twee strepen of drie is, Adidas domineert stripey-schoenen naast strepen op kleding (zoals het geval was in Adidas v Marca Mode, waar het H & M en anderen ervan weerhield om twee strepen te gebruiken op trainingspakken)!

stan smith sneakers sale Dit is niet de eerste keer dat de twee streepjesmerken van Shoe Branding door de EU-rechtbanken zijn gegaan. In 2015 merkte het Gerecht op dat de cijfers gelijk waren en stuurde het het geschil terug naar de IPO van de EU voor verdere overweging. Aangezien het merk in 2009 is aangevraagd, is het onwaarschijnlijk dat dit het laatste is dat we van het probleem horen.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    railay.com Forum Index -> Weather and Transport All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Blocked registrations / posts: 289276 / 57347