railay.com Forum Index railay.com
Railay Beach virtual meeting place
 
 FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

nike air max 1 ultra flyknit svart

 
Post new topic   Reply to topic    railay.com Forum Index -> Rock Climbing in Railay
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mmingnengxiao
Day Tripper


Joined: 14 Oct 2017
Posts: 3

PostPosted: Sat Oct 14, 2017 8:48 am    Post subject: nike air max 1 ultra flyknit svart Reply with quote1987: s berömda röda och vita utgåva från Nike gav oss alla riktigt eyeful när den först steg på scenen. nike air max 1 ultra flyknit olive var den första skon som hade en synlig luftenhet, en genomskinlig bubbla där man faktiskt kunde bevittna tekniken på jobbet. "Air" hade varit närvarande i mellansolen av flera av Nikes utgåvor under åren tidigare (särskilt introducerad i Tailwind 1978) men det var första gången du kunde uppleva det med egna ögon. Berättelsen går ut på att designern Tinker Hatfield inspirerade från det excentriska Center Pompidou i Paris, där den tydliga arkitekturen gjorde det möjligt för dig att se det kulturella resmålets inre arbete. Hans arkitektoniska förflutna chimed med denna idé, och den estetiska av Air Max 1 föddes.

Den nike air max 1 ultra flyknit vit får marled oliv behandling med en antydan av djupgrön på sin stickade övre. Kompletterad med slående svarta accenter, snören och en synlig luftenhet, är skoen neutral och mångsidig att gå med ett sortiment av kläder. Avrundning av saker är den slanka svarta hyperfusen på stänkskärmen, vilket ger ökad hållbarhet och support.

Nike air max 1 ultra flyknit ocean fog tar på sig den ursprungliga Air Max 1: s ursprungliga "Sport Red" -färgen för tillfället, men det är inte den enda tekniskt uppdaterade modellen som tar itu med den ikoniska paletten. Har någon sagt Flyknit? Ja, det finns en Nike Air Max 1 Ultra Flyknit Sport Red i mixen också. Trots att den typ av Flyknit som i stor utsträckning är en typisk övre typ, återskapar skön ganska den OG-färgväggen. En "perforerad" vit toebox ger vägen till grå längs den hårdare sidan och hälen, vilket ger utseendet på traditionell paneling. Därifrån behöver man bara lägga till en sömlös röd spegelvägg och Swoosh, en vit kärnad skumsula och voilà: OG-imitera Nike Air Max 1 Ultra Flyknit Sport Red.

Nike Sportswear är redo att starta den senaste utgåvan av Nike Air Max 1, känd som Ultra Flyknit. Medan en handfull färgscheman kommer att finnas tillgänglig kommer en av de kommande dropparna vara nike air max 1 ultra flyknit svart. Med ett Triple Black-tema kan denna Nike Air Max 1 Ultra Flyknit användas ganska mycket under några tillfälle. Bortsett från färganvändningen har vi stickat Flyknit genom överdelarna medan spjutspjället är smält. Att slutföra utseendet är din traditionella Air Max 1 mellansula som också görs i svart.

http://www.shoesmarkse.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    railay.com Forum Index -> Rock Climbing in Railay All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Blocked registrations / posts: 291099 / 57633